Mobilitat

“Reiterem la necessitat urgent d'una gestió individualitzada dels aeroports. Al Prat les administracions catalanes han de ser determinants”

  • Actualizado:
  • Creado:

Jordi Terrades diu que “reclamen la dimissió del president d'AENA per la reiteració d’incidències a la gestió de l'aeroport sense cap voluntat d'avançar-se als esdeveniments per evitar-los”

El portaveu d’infraestructures del Grup Socialista, Jordi Terrades, ha afirmat avui que “l'acumulació de incidències a l'aeroport del Prat, demostra que l'actual model centralitzat de gestió aeroportuària no funciona”. “Reclamen en primer lloc la dimissió del president d'AENA per la reiteració d’incidències a la gestió de l'aeroport sense cap voluntat d'avançar-se als esdeveniments per evitar-los”, ha afegit.

 

Segons Terrades, “també creiem del tot necessària la compareixença del ministre de Foment per donar explicacions dels caos que es produeixen a l'aeroport de Barcelona des de fa mesos, cal que s'assumeixin responsabilitats polítiques d'una mala gestió que dóna una imatge nefasta i que afecta l'activitat econòmica del conjunt del país”.

 

“Reiterem la necessitat urgent d'una gestió individualitzada dels aeroports, que pel que fa al Prat les administracions catalanes han de ser determinants”, ha conclòs.