Mobilitat

El Grup Socialista demana al Ministre de Foment que tingui en compte les obres pendents a l’A-14 i a la N-260 en el Pla d’Infraestructures

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Grup Socialista ha entregat dues preguntes sobre aquestes vies, que el Ministre s’ha compromès a respondre

El Grup Parlamentari Socialista al Congrés ha demanat al Ministre de Foment que tingui en comptes les obres encara pendents a l’A-14 (antiga N-230), així com a la N-260 entre Xerallo i Pont de Suert en el Pla d’Infraestructures del Govern.

Amb aquest objectiu, el Grup ha entregat directament al Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, dues preguntes sobre aquestes vies, que el mateix Ministre s’ha compromès a respondre.

El Secretari General d’Unitat d’Aran, Paco Boya, ha demanat que “hem de seguir avançant, malgrat alguns vulguin paralitzar el país i per això no podem seguir oblidant obres prioritàries i importants de la nostra demarcació com són la N-230 i la N-260”. Així, Boya ha reclamat que “davant la perillositat que es pateix a la N-230 i l’increment de vehicles pesats que hi circulen, exigim la màxima celeritat en els treballs de la A-14 i els trams perillosos de l’extrem nord de la via, especialment a la boca nord del túnel de Vielha”.

Les preguntes dirigides al Ministre demanen, concretament:

Dins d’un futur Pla d’Infraestructures, quines previsions té el Govern per a la finalització de les obres ja iniciades a la A-14 (antiga N-230) i la programació dels trams pendents entre Lleida i la fronteres francesa?
Té alguna previsió d’actuacions en el tram de la N-260 entre Xerallo i el Pont de Suert?